Wegen naar Welzijn

Leven & verlies

Bij leven hoort ook verliezen. Het hoort bij mens-zijn. 

Het kan daarbij gaan om het verlies van een dierbare, maar ook van uw gezondheid, gevoel van veiligheid, uw werk of een meer verborgen verlies als het overlijden van een ‘ex’ of het verlies van een ongeboren kind. 

Korter of langer kun je met je verlies terecht bij familie of vrienden, en wat doe je daarna. 

Emotionele pijn kan alleen veranderen, vanuit hoe het is. Voor verliezen, om te veranderen, is het nodig dat ze aan de oppervlakte mogen komen, dat ze er mogen zijn. 


individuele gesprekken over verlies

Ook individuele ontmoetingen over uw verlieservaringen zijn mogelijk.
U kunt bellen of mailen om een kennis te maken en voor het maken van een afspraak.

Kosten: € 60 per 50 minuten.

Ervaringen

“Ik heb een aantal keren deelgenomen aan de groep Verlieservaringen Delen bij Annette de Vlieger. Het heeft me goed gedaan en me verder gebracht in het rouwproces.
De manier waarop Annette werkt ervaar ik als heel positief.
Het is een veilige plek waar ik m’n verhaal kan vertellen en waar naar me geluisterd wordt. Iedere deelnemer vertelt over zijn eigen verdriet en na ieder verhaal is er een moment van rust en tot jezelf komen. En dat is nodig.
M’n eigen verhaal vertellen en het luisteren naar het verhaal van een ander gaat gepaard met emoties en dan wordt het behapbaar als daar rustpauzes tussen zitten.
Door naar de verhalen van de andere te luisteren, herken ik het verdriet en worden de andere deelnemers met hun verdriet me dierbaar. En dat is ook het mooie van deze groep “verlieservaringen delen”.
Bedankt Annette en andere groepsdeelnemers.”
Guus Rieff

RAUW proces
Was er een concrete diagnose, ik had me ermee verzoend, bij neergelegd, ermee geleefd. Zelfs dementie. Maar zolang ik geen oorzaak wist voor mijn klachten lukte dat me niet. Dat viel niet mee. Erover te praten en te zijn met de verlieservaringen van anderen helpt me om met mijn verlies van gezondheid te zijn.
A.

Een deelnemer: “Bedankt voor de prachtige en heel zinvolle middag.”

In gesprek over uw verlies?

Bel of stuur een email om af te spreken.

Quotes

“Rouw is liefde”

De Omwenteling, KRO/NCRV

Vragen? Vul hier uw gegevens in voor een reactie.